Català | Español | English | Français | Deutsch | Italiano | Português


Empresa

INTEC inicia la seva activitat sota la direcció de D. Josep Codina a l’any 1955 com un taller de mecanitzats dedicat a varis sectors. Mes endavant, coincidint amb la incorporació de D. Javier Codina a la direcció, l’empresa canvia de nom a FJC-CODINA.


L’empresa amplia la seva gama de productes, fabricant automatismes electro-neumàtics i petita maquinaria destinada a sectors diversos.


La nostra línia de treball ha sigut trobar e investigar les necessitats del mercat per aplicar-hi les millors solucions possibles. Aquesta línia de treball ens ha ofert la possibilitat de desenvolupar i conèixer una gran varietat de mercats, com per exemple:


- Sector d'alimentació
- Sector d'Extrusió de canonades de Plàstic
- Sector de Mesura i Control
- Sector de Motors Elèctrics
- Sector Automoció


Donant-hi solucions amb:
- Màquines Estàndard
- Màquines Especials
- Màquines en CNC
- Utillatges i Automatismes en general


A partir de 1990 s'inicia la fabricació dels Alimentadors Automàtics de femelles i cargols, activitat que a dia d'avui ocupa la totalitat de la producció de l'empresa.


En el 1997 FCJ-CODINA es transforma en una Societat Limitada amb el nom de INTEC INDUSTRIAS TÉCNICAS S.L., amb capital 100% espanyol, per dedicar-se plenament al desenvolupament dels alimentadors.


Des de 1990 ens dediquem a l'estudi, disseny, construcció i comercialització dels nostres Alimentadors Automàtics de Femelles i Cargols, aplicant-los en:


- Màquines fixes de soldadura. Per punts o premses
- Màquines especials, transfers o de plat giratori, etc.
- Cèl·lules robotitzades

Video INTEC Industrias Técnicas S.L.